Pixelwork Studios

Työmme on luovien visioiden huipentuma – loistavia ideoita ja täyttä sitoutumista.

Menestystarina kanssasi?

Tavoitteemme on auttaa sinua ja toimintaasi menestymään laadukkaiden verkkopalveluiden avulla. Teemme verkkosivuston toteutuksesta helppoa, jotta voit keskittyä liiketoimintasi rakentamiseen.

Olemme erikoistuneet toteuttamaan toimivia, uniikkeja ja asiakkaidemme yleisölle suunnattuja verkkosivustoja WordPress-järjestelmällä. Vaikka olemme erikoistuneet räätälöityjen verkkosivustojen toteuttamiseen, ensisijaisena tavoitteenamme on työskennellä kanssasi luodaksemme juuri sen, mitä yrityksesi tarvitsee kasvaakseen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin ratkaisu.

Verkko­sivustot

Toteutamme verkkosivustoja WordPress-järjestelmällä kaiken kokoisille yrityksille. Palveluihimme kuuluvat myös verkkosivujen toteutus Photoshop-templateista sekä verkkosivujen migraatiopalvelut, jossa verkkosivut siirretään toisesta sisällönhallintajärjestelmästä (CMS) WordPress-järjestelmään.

c

Sisältö­palvelut

Palveluihimme kuuluvat erilaiset sisältöpalvelut kuten sisältötekstien kirjoittaminen verkkosivuille, tekstien oikoluku sekä hakukoneoptimoinnin (SEO) palvelut. Teemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia hakukoneoptimointeja, mutta myös pienemmällä skaalalla toteutettuja kevyitä hakukoneoptimointeja ja sisällöntuotantoja tarpeen mukaan.

Saavutet­tavuus

Saavutettavuus on sitä, että mahdollisimman moni erilainen ihminen voi käyttää verkkopalveluita mahdollisimman helposti.

Saavutettavuuspalvelut sisältävät laajan skaalan erilaisia palveluita, kuten verkkopalveluiden toteutuksessa huomioitavat WCAG-kriteet, auditointipalvelut sekä saavutettavuusselosteet.

Miksi toteutamme verkkosivuja WordPress-järjestelmällä?

Lähes kolmasosa maailman kaikista sivustoista on rakennettu WordPress-järjestelmällä. WordPress on suosituin alusta blogikirjoituksille, mutta myös verkkosivustoille – ja hyvästä syystä. Se on käyttäjäystävällinen ja samalla erittäin tehokas alusta. Yhä useammat yritykset hyödyntävät WordPress-alustaa verkkosivuillaan. Se on suosittu, koska järjestelmä on todella pitkälle kehittynyt verrattuna muihin järjestelmiin. Siksi WordPress on meidän valinta.

Koska WordPress on niin suosittu, antaa järjestelmä meille suuren joukon työkaluja, joiden avulla voimme lisätä toimintoja, turvallisuutta ja monia muita ominaisuuksia verkkosivustollesi. Olipa sinulla sitten pientä tai suurempaa liiketoimintaa, WordPress on erinomainen valinta, jossa on kasvunvaraa.

WordPress-lisäosat mahdollistavat toimintoja

Lisäosat ovat WordPress-yhteisön kirjoittamia koodinpätkiä ja ohjelmiston osia, jotka suorittavat tiettyjä toimintoja. Tämän ansiosta voimme helposti lisätä toimintoja ja ominaisuuksia sivustollesi ilman, että meidän täytyy keksiä pyörää joka kerta uudelleen – kaiken lisäksi WordPress on sinulle kustannustehokas ratkaisu.

 WordPress auttaa hakukonenäkyvyydessä

WordPress auttaa meitä rakentamaan helposti sivuston tavalla, joka sopii hyvin hakukoneoptimointiin. Lisäämällä sivustoon laadukkaita saatavilla olevia lisäosia, sinulla on loistava työkalu hakukoneoptimointiin ja voit vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

WordPress on mobiiliystävällinen

WordPress auttaa meitä tekemään responsiivisen verkkosivuston rakentamisesta helpompaa ja nopeampaa – mikä tarkoittaa, että sivusto toimii hyvin kaikilla laitteilla. Tämä mahdollistaa loistavan käyttökokemuksen kohdeyleisöllesi. Käyttökokemuksen lisäksi responsiivisuus tekee vaikutuksen myös Googleen ja muihin hakukoneisiin – sillä ne pitävät mobiiliystävällisistä sivustoista.

Onko toimintasi kasvanut ulos verkkosivustostasi, eikä sivustosi enää vastaa yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeita?

Uusimmat blogikirjoitukset

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Vaikka olemme eläneet digitaalista aikakautta jo pitkän aikaa, on tämä kysymys edelleen toistuva. Olemme avanneet tämän kysymyksen ympärille asioita, joiden toivomme tuovan ymmärrystä sivuston tärkeydestä ja siitä, miksi kotisivut on yrityksen yksi tärkeimmistä ja parhaista sijoituskohteista.

Kysymyksiä ja vastauksia