Verkkosivuston auditointi

Selvitämme, mikä sivustossa on hyvää ja missä on parantamisen varaa.

Haluatko ymmärtää verkkosivustoasi?

Auditointi on selvitys siitä, vastaako verkkosivustosi odotuksiasi ja tavoitteitasi, sekä millaisen käyttökokemuksen verkkosivustosi antaa vierailijoillesi.

Kun pyydät auditointia, tarkistamme muun muassa sivuston rakenteen, ulkoasun, sisällön, perus käytettävyyden, yleisen suorituskyvyn ja muut mittarit, jotka voimme saada käsiimme sivuston julkiselta puolelta.

Verkkosivusto on näyteikkunasi markkinoille

Mieti hetki – millaisen kuvan saisit liikkeestä, jonka ikkuna on täynnä pölyn peittämiä ja auringon haalistamia vaatteita? Ehkä voisit uteliaisuudesta käydä liikkeessä, mutta et välttämättä halua ostaa tuotteita kyseisestä liikkeestä.

Voinko itse auditoida verkkosivustoni?

Kyllä voit, mutta oman verkkosivuston auditointi voi kuitenkin olla todella hankalaa. On vaikea saada objektiivista näkemystä jostakin, jota saatat käyttää tai muokata päivittäin. Asiantuntijoiden suorittama ammattimainen auditointi antaa sinulle ulkopuolisen analyysin, joka auttaa sinua ymmärtämään sivustosi mahdolliset haasteet.

Ota yhteyttä verkkosivuauditoinnista

Jätä meille tarpeelliset tiedot auditoinnin valmistelua varten.

Olemme teihin vielä yhteydessä ennen auditoinnin aloittamista.

Kerro tärkeimmät toimenpiteet, joita haluat sivustolla vierailijoiden tekevän *
Esimerkiksi tarjouspyynnön lähettäminen, yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostitse, varauksen tekeminen, chat-keskustelu, tuotteiden tilaus, tapaamisen sopiminen jne.