Laadukkaat kotisivut yritykselle

Modernit ja edustavat verkkosivustot WordPress-järjestelmällä.

Korkealaatuiset nettisivut auttaa menestymään

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa verkkosivustosi on todennäköisesti ensimmäinen kosketuspiste, jonka kuluttajat saavat yrityksesi kanssa. Siksi lähes 95 prosenttia käyttäjän ensivaikutelmasta liittyy verkkosuunnitteluun. Tästä syystä verkkosivuston suunnittelulla voi olla valtava vaikutus yrityksesi menestykseen.

Toteutamme kotisivuja yrityksille ja järjestöille, jotka auttavat menestymään, kertomaan bränditarinoita, lisäämään myyntiä ja rakentamaan luottamusta.

Verkkosivuston toteutus

Miten me teemme sen?

Toteutamme huippuluokan verkkosivustot ketterillä menetelmillä varmistaaksemme projektin johdonmukaisuuden ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Estetiikka

Ulkoasu on yksi ensimmäisistä asioista, jonka parissa työskentelemme.

Verkkosivuston tulee luoda loistava ensivaikutelma teeman, tyylien, värimaailman, sisällön esittelyn ja visuaalisten elementtien kautta. Pidämme huolen, että verkkosivuston käyttökokemus on erinomainen myös mobiililaitteilla. Vaikka rakastamme kaunista verkkosuunnittelua, ymmärrämme, ettei mikään sivusto voi menestyä pelkästään estetiikasta.

Navigointi

Navigointi voi tehdä tai rikkoa verkkosivuston käyttökokemuksen.

Navigaation suunnittelu on sivuston käyttökokemuksen perusasioita. Käytämme yksinkertaista, mutta intuitiivista navigointirakennetta. Valitsemme sivuston laajuuden ja rakenteen mukaisesti navigaation toteutustavat, jotta sivustolla vierailija saa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen etsiessään tietoa verkkosivuilta.

1

Asiakas­kuljetus

Pidä vierailijat verkkosivustollasi ja pidä heidät liikkeessä.

On tärkeää, että vierailijoille tarjotaan asiakaspolkuja ja kehoituksia toimintojen suorittamiseen. Huomiota herättävien visuaalisten elementtien, toimintakehotusten (CTA) ja tarjousten avulla, voimme ohjata käyttäjiä suorittamaan tiettyjä toimenpiteitä menettämättä heidän huomiotaan ja saavuttaa asettamiasi tavoitteita.

Syitä miksi sivustosi saattaa kaivata uudistusta?

Sivuston uudistus kuulostaa radikaalilta toimenpiteeltä – koska yleensä se on sitä.

Hyvin toteutettu verkkosivujen uudistus voi tuoda mukanaan suuria muutoksia, emmekä puhu pelkästään ulkoasusta.

Ensi silmäyksellä verkkosivustosi saattaa näyttää hyvältä ja toimia odotustesi mukaisesti. Mutta tiesitkö, että verkkosivuston uudelleensuunnittelulla voit parantaa sivustosi tärkeitä ominaisuuksia? Laadukkaasti toteutettu uudistus lisää yleistä toimivuutta, parantaa käyttökokemusta entisestään, saavuttaa paremmin digitaalisen markkinoinnin tavoitteita ja parantaa brändisi imagoa ja näkyvyyttä.

Responsiivisuus on välttämättömyys

Responsiivisuus on oletus, ei vaihtoehto. Kyse ei ole vain mobiililaitteiden selattavuudesta tai päävalikon mukautuvuudesta puhelimen näytölle. Kyse ei myöskään ole vain mobiilihaun sijoituksesta. Responsiivinen suunnittelu on erittäin tärkeää, jotta brändin imago olisi yhtenäinen kaikissa laitteissa. Verkkoläsnäolo ei kuitenkaan tarkoita mitään, jos mainittu läsnäolo ei tarjoa kohdeyleisölle positiivisia kokemuksia.

Mobiiliystävällisyys on tärkeä osa verkkosivuston suunnittelua, joka usein jää huomiotta tai hämärtyy verkkosivuston luomisen tai uudelleensuunnittelun aikana. Joillekin se on vaatimus, toisille vain yksi ominaisuus kokonaisuudessa. Joka tapauksessa responsiivisella verkkosivuston suunnittelulla on valtava vaikutus verkkosivustosi yleiseen suorituskykyyn, mutta myös markkinointistrategioihin.

“Responsiivisuus tulee olla suunniteltu inhimillistä kokemusta varten”

Kysymyksiä ja vastauksia

Photoshop WordPress-sivustoksi

Onko sinulla valmis Photoshopilla tuotettu sivuston ulkoasu, mutta se pitäisi ohjelmoida verkkosivustoksi? Toteutamme laadukkaan ja täysin julkaisuvalmiin verkkosivuston WordPress-järjestelmällä Photoshop-tiedostoistasi.

Sivuston siirto WordPress-järjestelmään

Oletko ajatellu siirtää verkkosivustosi WordPress-järjestelmään? Tarjoamme räätälöityä WordPress-siirtopalvelua, jolla varmistat verkkosivuston kehityksen, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Laadukkaat huolenpito­palvelut

Pidämme sivustosi ajan tasalla, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Säännöllinen huolenpito varmistaa myös sen, että sivustosi toimii optimaalisesti ja on tietoturvallinen sinun toiminnallesi ja sivustolla vierailijoille.

Pyydä tarjous kotisivuista

Lähetä tarjouspyyntö kotisivuista, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään.