Photoshop wordpress-sivustoksi

Kuvavedoksesta korkealaatuiseksi ja toimivaksi WordPress-sivustoksi.

Julkaisuvalmis sivusto

Photoshop WordPress-sivustoksi -palvelun avulla saat paljon enemmän kuin pelkän perussivun – saat täysin toimivan WordPress-verkkosivuston, joka on valmis julkaistavaksi. Huolehdimme siitä, että sivusto on rakennettu yleisten standardien mukaisesti, sivusto latautuu nopeasti, mukautuu eri päätelaitteisiin kuten tabletteihin ja puhelimiin sekä sivusto on hakukoneystävällinen.

Photoshop WordPress-sivustoksi tarkoittaa prosessia, jolla sivustosi suunnitteluun liittyvät Photoshop-tiedostot (PSD-tiedostot) muunnetaan toimivaksi WordPress-sivustoksi. Emme käytä prosessiin valmiita teemoja tai siirto-ohjelmia, vaan toteutamme jokaisen sivuston käsin tarkalla ammattitaidolla.

Kenelle palvelu sopii?

Photoshop WordPress-sivustoksi -palvelu sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on jo valmiiksi suunniteltu verkkosivuston ulkoasu. Palvelu on loistava myös esimerkiksi mainostoimistoille, joilla ei ole teknistä osaamista tai resursseja toteuttaa sivustoa nettimuotoon.

Mitä sinun tarvitsee tehdä?

Sinun tarvitsee vain lähettää meille Photoshop-tiedosto/tiedostot. Katselmuksen jälkeen, annamme sinulle hinta- ja aikatauluarvion työstä. Kuten normaalisti, tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja voit päättää tarjouksen saatuasi, haluatko tilata palvelun.

Verkkosivujen suunnittelu

Toteutamme uniikkeja räätälöityjä markkinointisivustoja ja laskeutumissivuja WordPress-järjestelmällä, jotka auttavat kertomaan bränditarinoita, lisäämään konversioita ja rakentamaan luottamusta.

Sivuston siirto WordPress-järjestelmään

Oletko ajatellu siirtää verkkosivustosi WordPress-järjestelmään? Tarjoamme räätälöityä WordPress-siirtopalvelua, jolla varmistat verkkosivuston kehityksen, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Laadukkaat huolenpito­palvelut

Pidämme sivustosi ajan tasalla, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Säännöllinen huolenpito varmistaa myös sen, että sivustosi toimii optimaalisesti ja on tietoturvallinen sinun toiminnallesi ja sivustolla vierailijoille.

Pyydä tarjous kotisivujen toteutuksesta

Lähetä tarjouspyyntö kotisivujen toteutuksesta, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään.