Sivuston siirto wordpress-järjestelmään

Varmista verkkosivustosi suorituskyky ja turvallisuus.

Tuntuuko sinusta, että on aika vaihtaa palveluntarjoajaa?

Onko tämän hetkinen verkkosivustosi kuitenkin hyvän näköinen, mutta julkaisujärjestelmä tökkii, eikä järjestelmä taivu tarpeesi mukaisiin ominaisuuksiin ja toimintoihin? Onko sivustosi liikenne kasvanut ja siitä syystä nykyinen palveluntarjoajasi ei enää suoriudu palvelemaan sivustoasi sen arvoisella tavalla? Oli syy mikä tahansa, siirtopalvelumme auttaa sinua vaihtamaan sivustosi julkaisujärjestelmän WordPress-järjestelmään tai nykyisen WordPress-sivuston uuteen palvelinympäristöön.

Kuulostaako pelottavalta?

Ei hätää! Me teemme sen puolestasi

Siirtoprojekti saattaa kuulostaa vaivalloiselta ja pelottavalta prosessilta, mutta sen ei kuitenkaan tarvitse olla sitä! Vaikka WordPress-sivuston siirtäminen vaatii joskus melko paljon työtä, sinun ei tarvitse tehdä sitä itse – me teemme sen puolestasi. Tarjoamme räätälöityjä WordPress-siirtopalveluita, jotka varmistavat verkkosivuston kehityksen, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

}

Ei palvelukatkoja

Mikäli sivustosi on toiminnassa koko siirtoprosessin ajan, voimme turvata sivuston siirron uuteen järjestelmään täysin katkotta. Näin et menetä maksavia asiakkaitasi.

Turvallinen

Pidämme huolta, että koko siirtoprosessin ajan sivustosi tiedot ovat turvassa ja lopputulos on turvallinen ratkaisu. Kaikki käsittelemämme tiedot ovat vain meidän tiedossa ja käsittelemme arkaluontoisemmatkin tiedot luottamuksella.

~

SSL-suojattu

Sivusto perustetaan ja projektia työstetään aina suojatussa yhteydessä. Mikäli nykyiseltä verkkosivustoltasi puuttuu SSL-varmenne, asennamme sen automaattisesti sivustolle, jotta sivustosi on turvallinen toiminnallesi ja sivuston vierailijoille.

Lisäpalvelut tarpeen mukaan

Halutessasi voimme tehdä laatuanalyyseja sivustollesi. Voit valita analyysit sivustosi tarpeen mukaisesti.

  • Rakenneanalyysi –  Sivuston elementit, sivuston rakenne, asiakaspolut, url-osoitteet
  • Tekninen analyysi –  Ominaisuudet ja mahdolliset parannusehdotukset
  • Sisältöanalyysi – Sisällön oikoluku ja parannusehdotukset
  • Hakukoneanalyysi – Hakukonelöydettävyys sisältäen sivuston metatiedot

Voimme tehdä myös ehdotuksen sivuston ulkoasun uudistamisesta, jotka vaihtelevat pienistä esteettisistä muutoksista verkkosivuston täydelliseen uudistukseen.

Verkko­sivujen suunnittelu

Toteutamme uniikkeja räätälöityjä markkinointisivustoja ja laskeutumissivuja WordPress-järjestelmällä, jotka auttavat kertomaan bränditarinoita, lisäämään myyntiä ja rakentamaan luottamusta.

Photoshop WordPress-sivustoksi

Onko sinulla valmis Photoshopilla tuotettu sivuston ulkoasu, mutta se pitäisi ohjelmoida verkkosivustoksi? Toteutamme laadukkaan ja täysin julkaisuvalmiin verkkosivuston WordPress-järjestelmällä Photoshop-tiedostoistasi.

Laadukkaat huolenpito­palvelut

Pidämme sivustosi ajan tasalla, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Säännöllinen huolenpito varmistaa myös sen, että sivustosi toimii optimaalisesti ja on tietoturvallinen sinun toiminnallesi ja sivustolla vierailijoille.

Pyydä tarjous kotisivujen siirrosta

Lähetä tarjouspyyntö kotisivujen siirrosta, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään.