Huolenpito- ja käyttötuki-
palvelut

Tarpeisiisi räätälöidyt ylläpitopalvelut WordPress-sivustolle.

Huolenpito suojaa sivustoasi 

Verkkosivuston perustaminen yrityksellesi on yksi asia, kun taas säännöllinen huolehtiminen sivustosta on toinen asia. Verkkosivuston omistajana, sinun on tärkeää ymmärtää, miksi huolenpito on sinun ja toimintasi etujen mukaista, ja miksi yleisesti on parempi antaa ammattilaisen huolehtia sivuston ylläpidosta ja päivittämisestä.

Verkkosivuston huolenpito tarkoittaa tehtäviä, joita tarvitaan sivuston pitämiseksi ajan tasalla, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Säännöllinen huolenpito varmistaa myös sen, että sivustosi toimii optimaalisesti ja on tietoturvallinen sinun toiminnallesi ja sivustolla vierailijoille. Verkkosivuston huolenpitoon kuuluu säännöllisiä tarkastuksia mahdollisten ongelmien estämiseksi ja niiden korjaamiseksi oikea-aikaisesti. Halutessasi verkkosivuston huolenpitoon kuuluu myös käyttötukipalvelut, kuten teknisten ominaisuuksien parantaminen ja toiminnallisuuksien päivittäminen, koulutus, sisältöpäivitykset, palvelun jatkokehityspäivitysten tekeminen.

Antamalla päivitystaakan ammattilaiselle, voit keskittyä olennaiseen työhön
– siihen työhön jonka sinä osaat parhaiten.

Huolenpito on jatkuva prosessi, jolla varmistamme, että sivustosi toimii hyvin, sisältö näyttää tuoreelta, verkkosivusto pysyy tietoturvallisena.

Verkkosivujen suunnittelu

Toteutamme uniikkeja räätälöityjä markkinointisivustoja ja laskeutumissivuja WordPress-järjestelmällä, jotka auttavat kertomaan bränditarinoita, lisäämään myyntiä ja rakentamaan luottamusta.

Photoshop WordPress-sivustoksi

Onko sinulla valmis Photoshopilla tuotettu sivuston ulkoasu, mutta se pitäisi ohjelmoida verkkosivustoksi? Toteutamme laadukkaan ja täysin julkaisuvalmiin verkkosivuston WordPress-järjestelmällä Photoshop-tiedostoistasi.

Sivuston siirto WordPress-järjestelmään

Oletko ajatellu siirtää verkkosivustosi WordPress-järjestelmään? Tarjoamme räätälöityä WordPress-siirtopalvelua, jolla varmistat verkkosivuston kehityksen, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Kysymyksiä ja vastauksia