Kotisivut kauneudenhoitoalalle

Laadukkaat itsepäivitettävät kotisivut kauneudenhoitoalan yritykselle ajanvarauksella.
Pyydä tarjous kotisivuista

Kauneudenhoitoalan kotisivut auttaa löytämään uusia asiakkaita

Koska kauneudenhoitoalalla on kyse estetiikasta, kotisivujen tulee edustaa yritystäsi tyylikkäästi ja luoda luotettavuutta toimintaasi kohtaan. Emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että tällä aikakaudella ihmiset haluavat googlettaa löytääkseen alueensa parhaan palvelun. Asiakkaat tarkistavat palveluiden hinnat, palveluiden saatavuuden ja palveluvalikoiman sekä useasti myös muiden asiakkaiden arvostelut. Laadukkaat kotisivut antaa yritystoiminnastasi luotettavan kuvan, lisää yrityksesi uskottavuutta ja rakentaa asiakkaan luottamusta. Yritys, jolla ei ole verkkonäkyvyyttä, saattaa näyttää epäluotettavalta ja laaduttomalta.

Kotisivut on yrityksesi tärkein markkinointikanava

Jos olet perustamassa omaa yritystäsi kauneusalalle tai sinulla on jo yritys, sinun kannattaa harkita laadukkaan verkkosivuston hankkimista ja olla valmis sijoittamaan, koska todennäköisesti kotisivusi tulevat olemaan yrityksesi tärkein markkinointikanava.

Verkkosivustosi on katettava kaikki tarjoamasi palvelut. Koska työskentelet kauneudenhoitoalalla, on sivuston oltava houkutteleva. Sanotaan, että sivustoilla vierailijat voivat muutamassa sekunnissa päättää, pitävätkö he jostain vai eivät. Siksi ensivaikutelma on elintärkeä, koska monessa tilanteessa kotisivusi on ensimmäinen kosketuspisteesi yritykseesi, jonka asiakkaat kohtaavat.

Verkkosivuston puuttuminen saattaa nolottaa, mutta huolimattomasti tehty sivusto on vielä pahempaa. Se vaikuttaa lähes varmasti yrityksesi maineeseen negatiivisesti. Lisäksi kotisivusi ei saa olla liian monimutkainen – kukaan ei halua tuhlata aikaa etsimiseen.

Jos et vielä ole vakuuttunut, esittelemme 6 erinomaista syytä, miksi kauneusalan yritykset tarvitsevat kotisivut.

1. Ole trendin mukana

Kauneusala muuttuu jatkuvasti, ja menestyvän liiketoiminnan kannalta on erittäin tärkeää näyttää asiakkaillesi, että olet ajan tasalla uusimpien trendien kanssa.

Kauneusalan yritys tarvitsee kotisivut, koska se on paras työkalu osoittaa, että henkilökunnallasi on asiantuntemusta ja tietoa viimeisimmistä muotitrendeistä ja tekniikoista. On yrityksesi sitten pieni tai suuri, asiakkaita kiinnostaa laadukas ja ajanmukainen palvelu.

2. Löydy hakukoneista

Lähes kaikki ihmiset aloittavat palveluiden etsimisen verkosta hakukoneen avulla.

Google on hakukoneista tärkein, jossa ihmiset etsivät lähistöllä olevaa paikallista kampaamoa tai muuta kauneudenhoitoalan yritystä. Jos yritykselläsi on vain sosiaalisen median tilejä, yritystäsi voi olla vaikea löytää – yrityksesi sosiaalisen median tilit ovat piilossa, eivätkä ne saa samanlaista näkyvyyttä kuin lukuiset muut kauneudenhoitoalan yritykset, joilla on kotisivut.

3. Vastaanota ajanvarauksia

Ajanvarausjärjestelmä antaa vapautta.

Verkossa ja kotisivuilla toimiva ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden varata aikoja itsenäisesti ilman, että sinun tarvitsee sitouttaa henkilökuntaasi hallitsemaan ajanvarauskalenteria. Kaudeudenhoitoalan työntekijät ovat yleensä asiakastyön parissa koko aukioloajan, joten ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa keskeyttämättömän ja tehokkaan työn.

On helpompaa ja nopeampaa, jos asiakas näkee vapaat ajat ja valitsee itselleen parhaiten sopivan. Varausjärjestelmän ei tietenkään tule poissulkea varausmahdollisuutta esimerkiksi puhelimitse. Henkilökunnalla on mahdollisuus tehdä ja muokata varauksia kalenteriin järjestelmän kautta.

4. Erotu kilpailijoistasi

Hoitolassasi tai kampaamossasi on tietynlainen tunnelma, joka miellyttää asiakkaitasi heti kun he saapuvat toimipisteeseen – sinun on esitettävä se!

Kotisivut on toimipisteesi jälkeen paras paikka esitellä tämä tunnelma. Toimipisteesi miellyttävyys voi olla sisustusteema, musiikki tai henkilökuntasi tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Kotisivujen välityksellä voit esittää ainutlaatuiset erottautumistekijät potentiaalisille asiakkaille, jotka eivät ole käyneet paikan päällä henkilökohtaisesti.

5. Voita kilpailu

Vaikka olisit tuttu ja tunnettu nimi kauneusalalla, sinun on pysyttävä mukana kilpailussa.

Pelkästään laatuun ja kokemukseen luottaminen ei välttämättä enää riitä – sinun täytyy ajatella mainettasi verkossa. Houkuttelevalla ja laadukkaalla verkkosivustolla on monia etuja. Kauneusala on erittäin kilpailtu markkina Suomessa, joten mitä parempi sivusto sinulla on, se auttaa yritystäsi houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Käytä kotisivujasi markkinointityökaluna. Kirjoita blogiisi viimeisimmistä kauneushoitojen trendeistä ja osoita, että olet ajan tasalla. Sinulla voi myös olla mielenkiintoisia ja suositeltavia vinkkejä asiakkaillesi, joita he voivat lukea blogistasi. Kaikki tämä auttaa sinua luomaan ystävällisiä suhteita ja luottamusta asiakkaidesi välille. Näytä ennen ja jälkeen kuvia tyytyväisistä asiakkaistasi ja julkaise suosituksia. Mitä aidompi olet, sitä enemmän houkuttelet asiakkaita.

6. Myy enemmän

Esittele kaikki palvelusi ja tuotteesi.

Kotisivuilla voit helposti kertoa ja esitellä palveluitasi, tyylejä, kampanja-alennuksia, tuotteita, tarjouksia ja lahjakortteja. Voit kertoa palveluistasi ja tuotteistasi, joista asiakkaasi eivät välttämättä tiedä, jollet esittele niitä kotisivuillasi.

Jos sinulla on myytäviä fyysisiä tuotteita kuten hiustenhoitotuotteita, myös verkkokauppa voi olla hyvä vaihtoehto. Lisäksi, jos tarjoat koulutuksia ja kursseja, sinun tulee ehdottomasti kertoa niistä yrityksesi kotisivuilla.

Pyydä tarjous kauneudenhoitoalan kotisivuista

Lähetä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä tarjouspyyntösi lähettämisestä.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Pyydä tarjous kotisivuista

Lähetä tarjouspyyntö kotisivuista, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään.

Uusimmat blogikirjoitukset

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Vaikka olemme eläneet digitaalista aikakautta jo pitkän aikaa, on tämä kysymys edelleen toistuva. Olemme avanneet tämän kysymyksen ympärille asioita, joiden toivomme tuovan ymmärrystä sivuston tärkeydestä ja siitä, miksi kotisivut on yrityksen yksi tärkeimmistä ja parhaista sijoituskohteista.