Verkkosivujen suunnittelu

Toteutamme moderneja ja teknisesti kestäviä WordPress-sivustoja.

Verkkopalvelut, jotka maksimoivat tuloksesi

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa verkkosivustosi on todennäköisesti ensimmäinen kosketuspiste, jonka kuluttajat saavat yrityksesi kanssa. Siksi lähes 95 prosenttia käyttäjän ensivaikutelmasta liittyy verkkosuunnitteluun. Tästä syystä verkkosivuston suunnittelulla voi olla valtava vaikutus yrityksesi menestykseen.

Toteutamme markkinointisivustoja ja laskeutumissivuja, jotka auttavat kertomaan bränditarinoita, lisäämään myyntiä ja rakentamaan luottamusta.

Verkkosivuston suunnittelu

Miten me teemme sen?

Toteutamme huippuluokan verkkosivustot ketterillä menetelmillä varmistaaksemme projektin johdonmukaisuuden ja parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Estetiikka

Ulkoasu on yksi ensimmäisistä asioista, jonka parissa työskentelemme.

Verkkosivuston tulee luoda loistava ensivaikutelma teeman, tyylien, värimaailman, sisällön esittelyn ja visuaalisten elementtien kautta. Pidämme huolen, että verkkosivuston käyttökokemus on erinomainen myös mobiililaitteilla. Vaikka rakastamme kaunista verkkosuunnittelua, ymmärrämme, ettei mikään sivusto voi menestyä pelkästään estetiikasta.

Navigointi

Navigointi voi tehdä tai rikkoa verkkosivuston käyttökokemuksen.

Navigaation suunnittelu on sivuston käyttökokemuksen perusasioita. Käytämme yksinkertaista, mutta intuitiivista navigointirakennetta. Valitsemme sivuston laajuuden ja rakenteen mukaisesti navigaation toteutustavat, jotta sivustolla vierailija saa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen etsiessään tietoa verkkosivuilta.

1

Asiakaskuljetus

Pidä vierailijat verkkosivustollasi ja pidä heidät liikkeessä.

On tärkeää, että vierailijoille tarjotaan asiakaspolkuja ja kehoituksia toimintojen suorittamiseen. Huomiota herättävien visuaalisten elementtien, toimintakehotusten (CTA) ja tarjousten avulla, voimme ohjata käyttäjiä suorittamaan tiettyjä toimenpiteitä menettämättä heidän huomiotaan ja saavuttaa asettamiasi tavoitteita.

Syitä miksi verkkosivustosi saattaa kaivata uudistusta

Sivuston uudistus kuulostaa radikaalilta toimenpiteeltä – koska yleensä se on sitä.

Hyvin toteutettu verkkosivujen uudistus voi tuoda mukanaan suuria muutoksia, emmekä puhu pelkästään ulkoasusta.

Ensi silmäyksellä verkkosivustosi saattaa näyttää hyvältä ja toimia odotustesi mukaisesti. Mutta tiesitkö, että verkkosivuston uudelleensuunnittelulla voit parantaa sivustosi tärkeitä ominaisuuksia? Laadukkaasti toteutettu uudistus lisää yleistä toimivuutta, parantaa käyttökokemusta entisestään, saavuttaa paremmin digitaalisen markkinoinnin tavoitteita ja parantaa brändisi imagoa ja näkyvyyttä.

Responsiivisuus on välttämättömyys

Responsiivisuus on oletus, ei vaihtoehto. Kyse ei ole vain mobiililaitteiden selattavuudesta tai päävalikon mukautuvuudesta puhelimen näytölle. Kyse ei myöskään ole vain mobiilihaun sijoituksesta. Responsiivinen suunnittelu on erittäin tärkeää, jotta brändin imago olisi yhtenäinen kaikissa laitteissa. Verkkoläsnäolo ei kuitenkaan tarkoita mitään, jos mainittu läsnäolo ei tarjoa kohdeyleisölle positiivisia kokemuksia.

Mobiiliystävällisyys on tärkeä osa verkkosivuston suunnittelua, joka usein jää huomiotta tai hämärtyy verkkosivuston luomisen tai uudelleensuunnittelun aikana. Joillekin se on vaatimus, toisille vain yksi ominaisuus kokonaisuudessa. Joka tapauksessa responsiivisella verkkosivuston suunnittelulla on valtava vaikutus verkkosivustosi yleiseen suorituskykyyn, mutta myös markkinointistrategioihin.

“Responsiivisuus tulee olla suunniteltu inhimillistä kokemusta varten”

Näin sivustoprojekti etenee

Alla oleva kuvaus esittää, millaisia vaiheita verkkosivuston rakentamiseen yleisesti liittyy. Kuvauksen tarkoituksena on auttaa ymmärtämään mihin sinun on valmistauduttava, ja antaa käsitys siitä, kuinka paljon aikaa eri vaiheet vievät.

Tämä kuvaus on pohja normaalista verkkosivustoprojektistamme, jota käytämme keskikokoisessa projektissa. Projektin sisältö ja aikataulut ovat viitteellisiä esimerkkejä.

Projekti alkaa
Projekti alkaa

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa käymme läpi projektin kulun sekä tärkeimmät toiminnot kokonaisuuteen liittyen. Sovimme tässä palaverissa myös aikatauluista ja sinun velvollisuuksista projektin edistämiseksi, kuten mahdollisesta materiaalien toimittamisesta, (graafiset ohjeistukset, logot, olemassa olevat sisältötekstit ja kuvat yms.). Tässä vaiheessa esittelemme sinulle alustavan sivustokartan.

+ 2-5 päivää
+ 2-5 päivää

Kehyssuunnitelma

Kehyssuunnitelma eli rautalankaversion toteutus on esiaskel verkkosivuston visuaalisuuteen ja käytettävyyteen. Rautalankaversio on pelkistetty versio sivuston ulkoasusta, jossa kuvaamme verkkosivuston elementtien ja sisällön asettelun, mukaan lukien sivuston navigoinnin.

+ 1-2 viikkoa
+ 1-2 viikkoa

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu sisältää sivuston värimaailman, tarkan elementtien visuaalisuuden sekä typografian, jota noudatetaan läpi sivuston. Mikäli sinulla on graafinen ohjeisto, otamme sen huomioon verkkosivuston ulkoasun suunnittelussa.

+ 2-5 tuntia
+ 2-5 tuntia

Sisältöhaastattelu

Sisältöhaastattelussa käymme kanssasi läpi mm. toimintasi ydinviestit, äänensävyn (tone of voice), palvelut ja tuotteet, asiakkaat, yrityksesi ainutlaatuisen kilpailuedun sekä kaikki merkittävät asiat, joista sivustolla halutaan kertoa ja mitä meidän tulisi ottaa huomioon sisältöä kirjoittaessamme. Näin saamme rakennettua vahvaan tietoon perustuvan kokonaiskuvan yrityksesi toiminnasta, asiakassegmenteistä ja verkkosivuston tavoitteista.

+ 1-2 viikkoa
+ 1-2 viikkoa

Sisällön tuottaminen

Sisällöntuotanto käsittää verkkosivujen sisältötekstien kirjoittamisen hakukoneystävälliseksi. Tässä vaiheessa käytämme hyväksi sisältöhaastattelussa keräämiämme tietoja. Mikäli projektisi sisältää myös hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa, toteutamme myös optimoinnin toimenpiteet tässä vaiheessa projektia.

+ 2-4 viikkoa
+ 2-4 viikkoa

Tekninen toteutus

Verkkosivujen toteutusvaiheessa aloitamme rakentamaan sivustoa lopulliseen nettimuotoon. Tässä vaiheessa käytämme aikaisemmin luotuja ulkoasumalleja sivuston rakentamiseen. Luomme sivuston kaikki sivupohjat niin, että voimme myöhemmnin lisätä sivuille tekstisisällöt. Usein tekstisisältöjä työstetään samaan aikaan, joten käytämme sivuston demoteksteinä niin sanottua ”munkkilatinaa”, eli lorem ipsumia. Tämä auttaa meitä hahmottamaan sivuston lopullisen rakenteen ja elementit ennen sivuston lopullisia sisältöjä.

+ 2-5 päivää
+ 2-5 päivää

Sisällön lisääminen

Lopullisen sisällön lisääminen sivustolle tapahtuu vasta kun sisältö on kokonaisuudessaan valmistunut. Tässä vaiheessa lisäämme myös sivuston metatiedot, kuvien alt-tekstit, jotka edesauttavat mm. sivuston hakukonenäkyvyyttä.

+ 1-3 päivää
+ 1-3 päivää

Testaus

Testausvaiheessa käymme vielä kertaalleen läpi kaikki sivuston sivut ja toiminnot, teemme tarvittavat siivoustoimenpiteet koodeihin ja varmistamme yleisesti, että sivusto toimii kuten sen pitääkin.

VALMIS
VALMIS

Julkaisu

Sivusto julkaistaan sinulle varatussa verkkotunnuksessa eli domainissa. Sivuston julkaisutoimenpiteet vaihtelevat riippuen siitä, onko verkkotunnus uusi, siirtyykö jo aikaisemmin varattu verkkotunnus uudelle verkkotunnusvälittäjälle vai jääkö verkkotunnus sen hetkiselle välittäjälle. Mikäli julkaisutoimenpiteet vaativat sinulta toimenpiteitä tai valtuutuksia, autamme näissä asioissa mielellämme.

Ylläpito

Jotta sivusto pysyy tulevaisuudessakin toimintakunnossa ja tietoturvallisena, tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi rakennettua ylläpitopalvelua.

Kysymyksiä ja vastauksia

Photoshop WordPress-sivustoksi

Onko sinulla valmis Photoshopilla tuotettu sivuston ulkoasu, mutta se pitäisi ohjelmoida verkkosivustoksi? Toteutamme laadukkaan ja täysin julkaisuvalmiin verkkosivuston WordPress-järjestelmällä Photoshop-tiedostoistasi.

Sivuston siirto WordPress-järjestelmään

Oletko ajatellu siirtää verkkosivustosi WordPress-järjestelmään? Tarjoamme räätälöityä WordPress-siirtopalvelua, jolla varmistat verkkosivuston kehityksen, suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Laadukkaat ylläpitopalvelut

Pidämme sivustosi ajan tasalla, niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Säännöllinen ylläpito varmistaa myös sen, että sivustosi toimii optimaalisesti ja on tietoturvallinen sinun toiminnallesi ja sivustolla vierailijoille.

Pyydä tarjous verkkosivustosta

Lähetä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä tarjouspyyntösi lähettämisestä.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen lähestymistavan ja läpinäkyvän reilun hinnoittelun.

Emme lähetä roskapostia. Lähetämme enintään yhden uutiskirjeen viikossa. Voit poistua postituslistalta koska vain.