Toteutuksia

Esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista.

Toimivia ratkaisuja intohimolla

Olemme erikoistuneet toteuttamaan toimivia, uniikkeja ja asiakkaidemme yleisölle suunnattuja verkkosivustoja. Vaikka olemme erikoistuneet räätälöityjen verkkosivustojen toteuttamiseen, ensisijaisena tavoitteenamme on työskennellä asiakkaidemme kanssa luodaksemme juuri sen, mitä he tarvitsevat kasvaakseen. Työskentelemme intohimoisesti tehdäksemme vaikutuksen asiakkaisiimme kiinnittämällä huomiota myös kaikkiin pieniin yksityiskohtiin.

Toteutamme verkkosivustoja erilaisille toimijoille. Jotkut heistä haluavat perussivuston jatkuvalla ylläpidolla, toiset haluavat tehdä paljon itse tai ostavat projektiin liittyviä palveluita muilta kumppaneiltaan. Jotkut asiakkaat tuottavat sisältönsä itse, kun taas toisten sivustojen sisällöt on kirjoittanut kokenut sisällöntuottaja.

Etsimme jatkuvasti seuraavaa työtä portfolioomme.

Toivomme, että herätämme mielenkiintosi ja rohkaisemme sinua yhteistyöhön kanssamme, oli tarpeesi sitten mikä tahansa. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Hotelli Havu

Keväällä 2022 avattu Hotelli Havu tarjoaa lämminhenkistä huolenpitoa ja korkealuokkaisia palveluja Uudenkaupungin keskustassa.

Hotellin graafisen ilmeen suunnittelusta ja sisällöntuotannosta vastasi kumppaniyrityksemme Käänne Agency *, joka suunnitteli mm. hotellin logon ja verkkosivuston graafisen ilmeen. Pixelwork toteutti verkkosivuston tarkoin annetuin määritelmin WordPress-järjestelmään. Sivustolle toteutettiin myös räätälöidyt hotellihuoneiden- ja ravintolapöytien varauslomakkeet.

BrainLit

BrainLit on terveysteknologiayritys, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua biosentrisen valaistusjärjestelmän (BioCentric Lighting™) avulla.

Yrityksellä on globaali englanninkielinen verkkosivusto, mutta rinnalle haluttiin rakentaa oma paikallinen verkkosivusto Suomen markkinoille, jossa esitellään BrainLit-hyvinvointivalaistus kolmelle eri pääsegmentille – Urheilutoimijoille, toimisto- ja kiinteistötoimijoille ja terveydenhuollon toimijoille.

Suomen Pyöräily

Suomen Pyöräily on jäsenten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö, joka tukee jäsenten toimintaa pyöräilyn edistämiseksi yhteiskunnassa.

Suomen Pyöräilyn verkkosivusto uudistettiin visuaalisesti ja rakenteellisesti. Sivusto on laaja kokonaisuus, joka sisältää yli 400 yksittäistä sivua. Verkkosivuston tarkoitus on palvella kaikkia eri sidosryhmiä, kuten liitto- ja seurajäseniä, yksittäisiä pyöräilyn harrastajia, harraste- ja ammattilaiskilpailijoita sekä pyöräilyn yksiköitä- ja valiokuntia. Sivustolla on laaja määrä erilaista tietoa pyöräilyn harrastamisesta ja kilpailemisesta. Sivustolle on toteutettu seuraselain, jonka avulla käyttäjä voi etsiä paikallisia pyöräilyseuroja. Jokaiselle jäsenseuralle on luotu oma seurasivu, jossa esitellään seuran toimintaa.

Sport & Live Vision

Sport & Live Vision kokoaa yhteen valtavan määrän tietämystä erilaisten areenoiden suunnittelusta, rahoituksesta, rakentamisesta ja ylläpidosta, koko elinkaaren osalta. Sport & Live Vision auttaa organisaatioita rakentamaan menestyksekkäästi tapahtuma- ja urheiluareenoita ympäri maailman.

Verkkosivusto edustaa yrityksen toimitusjohtajaa ja varsinkin urheilupiireissä hyvin tunnettua Mika Sulinia. Sivusto esittelee areenahankkeiden ekosysteemin eri vaiheet ymmärrettävästi. Yrityksen portfolioon on koottu yli 20 eri areenahanketta ympäri maailmaa.

Ecosystem Handbook

Ecosystem Handbook on kirja, joka on suunnattu niin aloittaville yrittäjille, pk-yrityksille, yritysten johtajille sekä julkisille toimijoille. Kirja on käytännönläheinen opas ekosysteemeissä työskenteleville – niille jotka haluavat oppia ja kehittää yhteistyökykyään menestyksekkäästi.

Ecosystem Handbook-verkkosivusto kertoo kirjan sisällöstä ja antaa organisaatioille käytännön työkaluja tehokkaan ekosysteemin kehittämiseen, kuten erilaisia ladattavia kanvaaseja.

Kauneushoitola Sjöblom

Kauneushoitola Sjöblom on Turun keskustassa toimiva kauneushoitola, joka tarjoaa laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita.

Verkkosivusto on rakennettu ennen kaikkea kanavaksi, joka mahdollistaa ajanvarauksen kauneudenhoitopalveluihin. Sivustolle on luotu laajat palveluhinnastot ja ajanvarausjärjestelmä, joka mahdollistaa hoitoaikojen varaamisen verkosta.

Annika Eklund

Eklund on tehnyt pitkän uran iskelmälaulajana. Pitkälle uralle on mahtunut useita radiohittejä, isoimpana Shangain valot kappale, joka nosti Annikan lopullisesti suuren yleisön tietoisuuteen.

Jos olet valmis aloittamaan seuraavan sukupolven verkkokokemuksen, täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä.

Uusimmat blogikirjoitukset

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Miksi yritys tarvitsee kotisivut?

Vaikka olemme eläneet digitaalista aikakautta jo pitkän aikaa, on tämä kysymys edelleen toistuva. Olemme avanneet tämän kysymyksen ympärille asioita, joiden toivomme tuovan ymmärrystä sivuston tärkeydestä ja siitä, miksi kotisivut on yrityksen yksi tärkeimmistä ja parhaista sijoituskohteista.